slider img
img
  • CAT LEADER ® е комплетен спектар на природни класични, ултра компактни песоци за мачки и силконски гел со одличен квалитет. Карактеризиран со врвна апсорпција на течност и мирис. Асортиманот за мачки CAT LEADER ® е дизајниран да понуди врвна хигиена и најголема удобност на вашата мачка.

Продукти

blgo image

CAT LEADER® Classic

CAT LEADER® Classic, со исклучително висока стапка на апсорпција и посебни својства за неутрализирање на мирисот, трае подолго од вообичаените легла за мачки.

blgo image

CAT LEADER® Classic

CAT LEADER® Classic, со исклучително висока стапка на апсорпција и посебни својства за неутрализирање на мирисот, трае подолго од вообичаените легла за мачки.

blgo image

CAT LEADER® Clumping Ultra

CAT LEADER® Clumping Ultra е супер компактен, абсорбрачки песок кој брзо формира грутки што лесно се отстрануваат, оставајќи го остатокот од легло за мачки свеж и чист многу подолго.

blgo image

CAT LEADER®

CAT LEADER® Кристалите се врвен силиконски гел. Тој е лесен,кој нуди лесно одржување. Милиони мали пори на секоја површина на гранулата веднаш ја апсорбираат целата течност, одржувајќи го леглото суво подолг временски период (1 вреќа = 1мачка = 1 месец).