slider img
img
  • Во областа на песок за мачки, Геохелас нуди голем број на песоци со врвен квалитет, како и низа традиционални лесни абсорбентни силиконски гелови . Нашето традиционално лесно легло е високо апсорбирачко и има природни својства на неутрализирање на мирисот. Geohellas гарантира развој на производи со врвен квалитет и обезбедува разновидни легла преку сопствените брендови: IMPERIAL CARE®, CAT LEADER® и WHO CARES®.