slider img
slider img
slider img
img
  • Апарати кои ви овизможуваат прецизно, удобно бричење со своите флексибилни сечила. Глава која внимателно ги следи контурте на вашето лице и тело, ленти кои се полни со витамин Е и Алое вера, ја оставаат вашата кожа неодоливо мазна.

Продукти

blgo image

Maxx Maximum 4

Maxx Maximum 4 Апарат за бричење со 4 сечила. Има одличен перформанс и неодолива цена. Ергономската рачка овозможува лесно и брзо бричење. Вашиот брич е за еднократна употреба, но вашата удобност не е. Maxx Maximum 4 е совршен за Вашата кожа и Вашиот новчаник.

blgo image

MAXX LADY 3 SOFT & SENSITIVE

MAXX LADY 3 SOFT & SENSITIVE Апаратот Ви овозможува прецизно, удобно бричење со своите 3 флексибилни сечила. Главата внимателно ги следи контурите на Вашето тело, а лентите со витамин Е и Алое вера ги оставаат Вашите нозе неодоливо мазни.

blgo image

MAXX XTREME 3 ACTIVE & COMFORT

MAXX XTREME 3 ACTIVE & COMFORT Апарат за бричење со 3 сечила. Удобност при бричењето на секој агол. Модерен дизајн, кој Ви овозможува урбан изглед. Перформансот е на ниво на премиум апарати, со практичноста и вредноста на апрати за еднократна употреба. Лубрикантната лента овозможува мазна кожа по бричењето.

blgo image

MAXX LADY 3 FLEXIBLE & COMFORT

MAXX LADY 3 FLEXIBLE & COMFORT Апаратот Ви овозможува прецизно, удобно бричење со своите 3 флексибилни сечила. Главата внимателно ги следи контурите на Вашето тело, а лентите со витамин Е и Алое вера ги оставаат Вашите нозе неодоливо мазни.

blgo image

MAXX XTREME 3 SOFT & SENSITIVE

MAXX XTREME 3 SOFT & SENSITIVE Апаратот за бричење Maxx Xtreme е Вашиот пријател во бањата и најдобриот производ за совршено лице. Апаратот за бричење содржи 3 сечила и е наменет за еднократна употреба. Ергономската рачка овозможува лесно и прецизно бричење!