slider img
slider img
img
  • Неверојатно е колку љубов и смеа внесуваат во нашите животи, па дури и колку се зближуваме едни со други поради нив.

Продукти

blgo image

Reflex Adult Dog Beef Energy

Reflex Adult Dog Beef Energy 3kg/ 15kg Состав: пченица, пченка, преработени животински протеини, животинска маст, пченични житарки, пченкарен глутен, шеќерна репка, арома на црн дроб, сол, ленено семе пивски квасец. Протеини 32%, Масти 14%, Влакна 3.5%, Пепел 8 % Вит . А 1 8000 IU/kg, Вит . Д3 1 500 IU/kg, Вит . Е 1 5 0mg/kg, Вит. Ц 200mg/kg

blgo image

Reflex Puppy Food Beef

Reflex Puppy Food Beef (15kg) Состав: Преработени анимални протеини, пченка, пченица, анимални масти, пченични житарки, пченкарен глутен, шеќерна репка, арома на џигер, сол, ленено семе, пивски квасец. Протеини 2 8%, Масти 1 6%, Влакна 3.5%, Пепел 8%, Вит . А 1 8 000 IU/kg Вит . Д3 1 500 IU/kg, Вит . Е 1 5 0mg/kg, Вит. Ц 2 0 0mg/kg

blgo image

Reflex Puppy Food Lamb&Rice

Reflex Puppy Food Lamb&Rice 3kg / 15kg Состав: Преработени анимални протеини, пченка, јагнешко месо, пченица, анимални масти, пченични житарки, пченкарен глутен, шеќерна репка, ориз, сол, ленено семе, пивски квасец. Протеини 2 7%, Масти 16%, Влакна 3.5%, Пепел 8%, Вит . А 18000 IU/kg Вит . Д3 1500 IU/kg, Вит . Е 15 0mg/kg, Вит. Ц 200mg/kg

blgo image

Reflex Adult Dog Lamb & rice & vegetables

Reflex Adult Dog Lamb & rice & vegetables (3kg) Состав: Преработени анимални протеини, јагнешко месо, пченка, пченица, анимални масти, пченични житарки, пченкарен глутен, ориз, грашок, шеќерна репка, арома на џигери, сол, ленено семе, пивски квасец. Протеини 28%, Масти 1 7%, Влакна 3.5%, Пепел 8%, Вит . А 1 8 000 IU/kg, Вит . Д 3 1 5 00 IU/kg ,Вит . Е 1 5 0mg/kg, Вит. Ц 20 0mg/kg

blgo image

Reflex Multi Colour Adult Cat Food Chicken

Reflex Multi Colour Adult Cat Food Chicken Состав: Преработени животински протеини, пченица, пченка, животински маснотии, пченични мешавини, пченка глутен, суво шеќерна репка, арома на црн дроб од пилешко, сол, ленено семе, сушен пивски квасец, таурин. Минерали: Калциум, фосфор, натриум, лозин, цинк, бакар, калиум хлорид, железо, селен.Витамини: Вит. А, Вит. Д, Вит. Е, Вит. Ц, Вит. Б1 - Б2 - Б3 (нијазин) - Б6 - Б12 - Б7 (биотин) - Б9 (фолна киселина), Вит. К, холин, калциум пантотенат. Суров протеин 32%, витамин А (E672)18000 IU / kg, Сурова маст 14%, витамин Д3 (Е671) 1500 IU / kg, Сурова пепел 8%, витамин Е (3A700) 200 mg / kg, Сурова целулоза (влакна) 3% , витамин Ц (останете Ц) 200 mg / kg, Таурин 1500 мг / кг

blgo image

Reflex Sterilised Cat Fish

Reflex Sterilised Cat Fish (15kg) Состав: Преработени животински протеини, пченица, пченка, животинска маст, риба, пченкарен глутен, рибино масло, шеќерна репка, арома на риба, сол, ленено семе, пивски квасец, таурин. Протеини 33%, Масти 10 %, Влакна 5%, Пепел 2 % Вит . А 19800 IU/kg, Вит . Д3 1650 IU/kg, Вит . Е 22 0mg/kg, Вит. Ц 22 0mg/kg, Таурин 165 0 mg/kg