slider img
slider img
slider img
img
  • Миленичињата никогаш не зборуваат самите за себе, туку секогаш ве слушаат додека вие зборувате и продолжуваат да изгледаат заинтересирани за разговорот.

Продукти

blgo image

Reflex Plus M/L Adult Dog Lamb & Rice

Reflex Plus M/L Adult Dog Lamb & Rice (15kg) Комплетна и избалансирана супер премиум сува храна за кучиња со јагн eшко месо и ориз , за средни и големи раси на возраст од 18 -24 месеци до 7 години. Состав: Дехидрирани јагнешки протеини , дехидрирани животински протеини, пченка, пилешки маст и , ориз, шеќерна репка, арома на црн дроб, сурутка, витамини и минерали, ксило -олигосахариди, пивски квасец, ленено семе, сол, yucca schidigera, антиоксиданти . Протеини 25%, Масти 1 4%, Влакна 2.5%, Пепел 8 % Вит . А 18000 IU/kg, Вит . Д3 1500 IU/kg, Вит . Е 150mg/kg, Вит. Ц 200mg/kg

blgo image

Reflex Plus M/L Junior Dog Lamb&Rice

Reflex Plus M/L Junior Dog Lamb&Rice (15kg) Комплетна и избалансирана супер премиум сува храна за кучиња со јагн eшко месо и ориз, за средни и големи раси стари 2 до 24 месеци. Состав: Дехидрирани јагнешки протеини , дехидрирани животински протеини, пченка, пилешки маст и , ориз, шеќерна репка, арома на црн дроб, сурутка, витамини и минерали, ксило -олигосахариди, пивски квасец, ленено семе, сол, yucca schidigera, глукозамин, хондроитин, антиоксиданти . Протеини 28%, Масти 16%, Влакна 2.5%, Пепел 8% Вит . А 18000 IU/kg, Вит . Д3 1500 IU/kg, Вит . Е 150mg/kg, Вит. Ц 200mg/kg

blgo image

Reflex Plus Senior Dog Food Lamb & Rice

Reflex Plus Senior Dog Food Lamb & Rice Комплетна и избалансирана формулирана супер премиум сува храна за кучиња со јагнешко и ориз за раси со средна големина постари од 7 години. Состав: Протеини од јагнешко месо (дехидрирани), животински протеини (дехидрирани), пченка, пилешки маснотии, ориз, пулпа од репка, вкус на црн дроб, прав од сурутка, витамини и минерали, ксило-олигосахариди, пивски квасец, ленено семе, сол, јука шидигера, гликос Хондроитин сулфат, конзерванси - антиоксиданти. Минерали: Калциум, фосфор, натриум, лозин, цинк, бакар, железо, селен. Витамини: Вит. А, Вит. Д, Вит. Е, Вит. Ц, Вит. Б1 - Б2 - Б3 (ниацин) - Б6 - Б12 - Б7 (биотин) - Б9 (фолна киселина), vİT. к, холин, калциум пантотенат. Суров протеин 25%, витамин А (E672) 18000 IU / kg, Сурова маст 13%, витамин Д3 (Е671) 1500 IU / kg, Сурова пепел 7%, витамин Е (3A700) 150 mg / kg, Сурова целулоза (влакна) 2,5%, витамин Ц 200 mg / kg

blgo image

Reflex Plus M/L Adult Dog Salmon

Reflex Plus M/L Adult Dog Salmon (15kg) Комплетна и избалансирана супер премиум сува храна за кучиња со лосос , за средни и големи раси на возраст од 18 - 24 месеци до 7 години. Состав: Дехидрирани протеини од лосос , дехидрирани животински протеини, пченка, пилешки маст и , ориз, шеќерна репка, хидролизирани рибини протеини, сурутка, витамини и минерали, лососово масло, ксил о -олигосахариди, пивски квасец, сол, yucca schidigera, антиоксиданти . Протеини 25%, Масти 14%, Влакна 2.5%, Пепел 8% Вит . А 18000 IU/kg, Вит . Д3 1500 IU/kg, Вит . Е 150mg/kg, Вит. Ц 200mg/kg

blgo image

Reflex Plus Mini/Small Adult Dog Chicken

Reflex Plus Mini/Small Adult Dog Chicken (3kg) Комплетна и избалансирана супер премиум сува храна за кучиња со пилешко месо , за мини и мали раси на возраст од 10 месеци - 8 години. Состав: Дехидрирани пилешки протеини, пченка, пченица, пилешки маст и , ориз, шеќерна репка, арома на црн дроб, сурутка, витамини и минерали, ксил о -олигосахариди, пивски квасец, сол, л -карнитин, ленено семе, yucca schidigera, антиоксиданти . Протеини 26%, Масти 15%, Влакна 2.5%, Пепел 7% Вит . А 18000 IU/kg, Вит . Д3 1500 IU/kg, Вит . Е 150mg/kg, Вит. Ц 200mg/kg

blgo image

Reflex Plus Mini/Small Adult Dog Salmon

Reflex Plus Mini/Small Adult Dog Salmon (3kg) Комплетна и избалансирана супер премиум сува храна за кучиња со лосос , за мини и мали раси на возраст од 10 месеци – 8 години. Состав: Дехидрирани протеини од лосос, дехидрирани животински протеини, пченка, пченица, пилешки маст и , ориз, шеќерна репка, хидролизирани рибини протеини, сурутка, витамини и минерали, ксил о - олигосахариди, лососово масло, пивски квасец, сол, л - карнитин, ленено семе, yucca schidigera, антиоксиданти . Протеини 26%, Масти 1 5%, Влакна 2.5%, Пепел 7% Вит . А 18000 IU/kg, Вит . Д3 1500 IU/kg, Вит . Е 150mg/kg, Вит. Ц 200mg/kg

blgo image

Reflex Plus Mini/Small Junior Dog Chicken

Reflex Plus Mini/Small Junior Dog Chicken (3kg) Комплетна и избалансирана супер премиум сува храна за кучиња со пилешко месо , за мини и мали раси на возраст од 2 -10 месеци. Состав: Дехидрирани пилешки протеини, пченка, пченица, пилешки маст и , ориз, шеќерна репка, арома на црн дроб, сурутка, витамини и минерали, ксил о -олигосахариди, пивски квасец, сол, л -карнитин, ленено семе, yucca schidigera, антиоксиданти . Протеини 30%, Масти 18%, Влакна 2.5%, Пепел 7% Вит . А 18000 IU/kg, Вит . Д3 1500 IU/kg, Вит . Е 150mg/kg, Вит. Ц 200mg/kg

blgo image

Reflex Plus Adult Cat Hairball Salmon

Reflex Plus Adult Cat Hairball Salmon ( 1 . 5kg) Комплетна и избалансирана супер премиум сува храна за мачки со лосос. Hairball & домашни мачки 12м+. Состав: Дехидрирани протеини од лосос , дехидрирани животински протеини, пченка, пилешки маст и , ориз, влакна од шеќерна репка, хидролизирани рибини протеини, витамини и минерали, лососово масло, ксило -олигосахариди, пивски квасец, сол, yucca schidigera, l - carnitine, антиоксиданти . Протеини 3 4%, Масти 1 4 %, Влакна 5%, Пепел 8 % Вит . А 1 8000 IU/kg, Вит . Д3 1 500 IU/kg, Вит . Е 200mg/kg, Вит. Ц 200mg/kg, Таурин 1 500 mg/kg

blgo image

Reflex Plus Adult Cat Chicken

Reflex Plus Adult Cat Chicken (15kg) Комплетна и балансирана суперпремиум сува храна за мачки од сите раси над 12 месеци. Состав: Пилешки протеини, пченка, пилешка маст, ориз , шеќерна репка, арома на црн дроб, витамини и минерали, олигосахариди, ленено семе, сол, екстракт од јука, пивски квасец, антиоксиданти. Протеини 3 6%, Масти 1 8 %, Влакна 2%, Пепел 8% Вит . А 1 8 000 IU/kg, Вит . Д3 1 5 00 IU/kg, Вит . Е 2 0 0mg/kg, Вит. Ц 2 0 0mg/kg, Таурин 1 5 0 0 mg/kg

blgo image

Reflex Plus Kitten Chicken

Reflex Plus Kitten Chicken (15kg) Комплетна и балансирана суперпремиум сува храна за мачки од сите раси меѓу 2 и 12 месеци. Состав: Пилешки протеини, пченица, пченка, пилешка маст, ориз , шеќерна репка, арома на црн дроб, витамини и минерали, олигосахариди, ленено семе, сол, екстракт од јука, пивски квасец, л - карнитин, антиоксиданти. Протеини 3 6%, Масти 1 8 %, Влакна 2%, Пепел 8% Вит . А 1 8 000 IU/kg, Вит . Д3 1 5 00 IU/kg, Вит . Е 2 0 0mg/kg, Вит. Ц 2 0 0mg/kg, Таурин 1 5 0 0 mg/kg