slider img
img
  • Најдобра грижа за вашата мачка! WHO CARES® е природно песочно легло за мачки од глина кое има и класично лесни и други по густи сорти. Совршен за вашата мачка со супериорни квалитети на апсорпција на течност и мирис.

Продукти

blgo image

WHO CARES LAVENDER (5KG)

WHO CARES LAVENDER (5KG) Who Cares Classic со лесна тежина има исклучителна апсорбирачка моќ и уникатна контрола врз мирисот, односно атрибути кои му ги овозможува глината Attapulgite. Со арома на лаванда.

blgo image

WHO CARES CLASSIC (5KG)

WHO CARES CLASSIC (5KG) Who Cares Classic со лесна тежина има исклучителна апсорбирачка моќ и уникатна контрола врз мирисот, односно атрибути кои му ги овозможува глината Attapulgite.

blgo image

WHO CARES CLUMPING (5KG)

WHO CARES CLUMPING (5KG) Who Cares Clumping содржи глина Bentonite, која за ултра кратко време формира цврсти грутки. Високиот квалитет, заедно со капацитетот за апсорпција, ја прави оваа глина идеална за домашна употреба.