slider img
img
  • Добрата соработка не произлегува само од технологијата, туку и од взаемната доверба.

Продукти

blgo image

High Power Alkaline

Врвна технологија спречува истекување на батеријата . Со усвојување на нов слој на никел, производството на гас во рамките на батеријата беше потиснато и перформансите за спречување на истекување беа дополнително подобрени.

blgo image

Premium Alkaline

Продолжете го животот на вашите апарати. Со батерија која не кородира и не протекува.

blgo image

Universal Power Alkaline

Супербатерија која ќе ги надмине вашите очекувања.

blgo image

Premium High Capacity Alkaline

Голема моќност и висок капацитет. Уживајте во огромната енергија која ќе ја користите за напојување на вашата камера и други уреди кои се гладни за енергија. Има капацитет од 2.550mAh, овај премум модел е најдолого трајната батерија на FUJITSU.

blgo image

Standard Capacity Alkaline

Тоа е совршена батерија за уреди кои се користат секојдневоно и кои треба да се полнат често, како што се контролори за безжични игри, LED светилки, далечински управувачи и многу други.