slider img
img
  • IMPERIAL CARE® е серија производи со врвен компактен збиен песок за мачки со врвен квалитет,кој гарантирано ги задоволуваат сите можни потреби на вашата мачка. IMPERIAL CARE® брзо формира силни грутки, што го олеснува одржувањето на послужавникот на вашата мачка и кој ќе биде секогаш свеж и чист.

Продукти

blgo image

IMPERIAL CARE BABY (6 L)

IMPERIAL CARE BABY (6 L) Relaxing Baby Powder Aroma (арома на бебешка пудра) Освежувачката арома ослободува уникатно, смирувачко чувство на свежина секој пат кога се употребува.

blgo image

IMPERIAL CARE SILVER IONS (6 L)

IMPERIAL CARE SILVER IONS (6 L) Imperial Care сребрени јони – е ултра компактен песок за мачки, со револуционерна антимикробна формула, која го инхибира растот на бактериите и успешно го контролира мирисот. Отстранува 99.9% од бактериите