slider img
img
  • Фабриката за храна Lider Pet е основана во 2009 година. Tavas Pet и Sera Pet кои и се основачи на LIder Pet ,се респектабилни и успешни компании кои долго време се активни во околу 3000 продажни места со над 2000 различни производи во индустријата на домашните миленичиња . Фабриката на„Lider Pet Food“ се наоѓа во Салихли, Маниса. Блиску до важни извори на суровините кои се користат, и е само 100 км оддалечена од Измир, третиот по големина град во Турција. Нашата фабрика е се наоѓа на површина од 11000 m² ,кои вклучуваат и 5.500 m² затворена површина.Просечното производство изнесува 30.000 тони годишно. Клучни фактори кои влијаат врз нашиот успех во испорака на свежи и одржливи производи, се оптималното складирање и испорака најкраток можен рок. Нашата компанија, која и ги исполнува потребните стандарди за извозните услови кон земјите од Европската унија,и се наоѓа во одобрениот список на производители.