Новости

blgo image
  • BY: ADMIN

Maxx Maximum 4

Апарат за бричење со 4 сечила. Има одличен перформанс и неодолива цена. Ергономската рачка овозможува лесно и брзо бричење. Вашиот брич е за еднократна употреба, но вашата удобност не е. Maxx Maximum 4 е совршен за Вашата кожа и Вашиот новчаник.

blgo image
  • BY: ADMIN

Maxx Lady 3 Soft & Sensitive

Апаратот Ви овозможува прецизно, удобно бричење со своите 3 флексибилни сечила. Главата внимателно ги следи контурите на Вашето тело, а лентите со витамин Е и Алое вера ги оставаат Вашите нозе неодоливо мазни.

blgo image
  • BY: ADMIN

Maxx Xtreme 3 Soft & Sensitive

Апаратот за бричење Maxx Xtreme е Вашиот пријател во бањата и најдобриот производ за совршено лице. Апаратот за бричење содржи 3 сечила и е наменет за еднократна употреба. Ергономската рачка овозможува лесно и прецизно бричење!

Заследете не

Популарно