slider img
slider img
img
  • Никој не може целосно да го разбере значењето на љубовта освен ако не е сопственик на куче. Кучето може да ви покаже поискрена љубов со самото движење на опашката, повеќе отколку што човекот може да ви покаже низ цел живот со ракувањето.

Продукти

blgo image

Proline Adult Dog Chicken

Proline Adult Dog Chicken (3kg) Состав: Преработени анимални протеини, пченка, пченица, анимални масти, пченични житарки, пченкарен глутен, шеќерна репка, арома на пилешки џигери, сол, ленено семе, пивски квасец. Протеини 23%, Масти 12%, Влакна 4%, Пепел 8%, Вит.А 15000 IU/kg Вит.Д3 1000 IU/kg, Вит.Е 100mg/kg, Вит. Ц 100mg/kg

blgo image

Proline Adult Dog Lamb & Rice

Proline Adult Dog Lamb & Rice (3kg) Состав: Преработени анимални протеини, пченка, пченица, анимални масти, пченични житарки, пченкарен глутен, шеќерна репка, арома на јагнешко, сол, ленено семе, пивски квасец. Протеини 21%, Масти 11%, Влакна 4%, Пепел 8%, Вит.А 15000 IU/kg,Вит.Д3 1000 IU/kg, Вит.Е 100mg/kg, Вит. Ц 100mg/kg

blgo image

Proline Puppy Dog Chicken

Proline Puppy Dog Chicken 3 kg / 15 kg Состав: Преработени анимални протеини, пченка, пченица, анимални масти, пченични житарки, пченкарен глутен, шеќерна репка, арома на пилешки џигери, сол, ленено семе, пивски квасец. Протеини 28%, Масти 16%, Влакна 3.5%, Пепел 8%, Вит.А 18000 IU/kg Вит.Д3 1500 IU/kg, Вит.Е 150mg/kg, Вит. Ц 200mg/kg