slider img
slider img
img
  • Кучето е единствената работа на земјата што ве сака повеќе отколку што се сакате самите себеси.

Продукти

blgo image

Spectrum Adult Dog Sensitive 26

Spectrum Adult Dog Sensitive 26 (12kg) Комплетна и избалансирана ултра -премиум храна, специјално формулирана за да ги задоволи нутритивните потреби на возрасните кучиња (10мес – 8год). Храната е збогатена со јагнешки протеини и висококвалитетни елементи кои го подобруваат апетитот. Состав: Дехидриран јагнешки протеин, кафеав ориз, пилешки масти, пченка, сушен антарктички крил (4%), пченица, хидролизиран пилешки џигер, сурутка во прав, сол, брашно од рогач , пивски квасец, олигосахариди, рузмарин, куркума, овошја. Протеини 26%, Масти 16%, Влакна 4.5% . Вит . А 18000 IU/kg Вит . Д3 1500 IU/kg, Вит . Е 15 0mg/kg, Вит. Ц 15 0mg/kg, Железо 150 mg/kg, Јод 1.5mg/kg, Бакар 15 mg/kg, Манган 70 mg/kg, Цинк 180 mg/kg, Антиоксиданти

blgo image

Spectrum Puppy32

Spectrum Puppy32 Особено формулирана целосна и избалансирана ултра-премиум храна за задоволување на хранливите потреби на кученцата (возрасна тежина поголема од 10 кг) на возраст од 2 до 14 месеци. Концептот SQX во кутре СПЕКТРУМ е зајакнат со карнитин за да се обезбеди чиста телесна маса и идеална силуета на вашето идно возрасно куче. СОСТАВ: Дехидриран пилешки протеин, кафеав ориз, пилешко масло, пченка, дехидрирано месо од јагнешко месо, исушен антарктички крил (4%), пченица, хидролизиран пилешки црн дроб, прав од сурутка, пивски квасец, брашно од рогач, Л-карнитин, ксило-олигосахарид ( 400 ppm), rosmarinus sp. - куркума сп. - витис сп.- цитрус сп. - eugenia sp. (300 стр / мин). Суров протеин 32%, витамин А (E672)18000 IU / kg, Сурова маст 16%, витамин Д3 (Е671) 1500 IU / kg, Сурова пепел 9%, витамин Е (3A700) 150 mg / kg, Сурова целулоза (влакна) 3,5%, витамин Ц 200 mg / kg, Железо (Е1) 150 mg / kg. Додатоци: Лод (Е2): 1,5 мг / кг, Бакар (Е4): 15 мг / кг, Манган (Е5): 70 мг / кг, Цинк (Е6): 180 мг / кг, Селен (Е8) 0 , 3 mg / kg конзерванс - антиоксиданс

blgo image

Spectrum Large Puppy 30

Spectrum Large Puppy 30 (12kg) Специјално формулирана комплетна и избалансирана ултра -премиум храна, специјално формулирана за да ги задоволи нутритивните потреби на кутрињата од големите раси, со адултна тежина > 25 кг, на возраст од 2 – 14 месеци. Состав: Дехидрирани рибини протеини, кафеав ориз, пилешки масти, пченка, хидролизирани влакна од шеќерна репка, пченица, пилешки масти, сушен антарктички крил (4%), хидролизирани пилешки џигери, сурутка во прав, сол, брашно од рогач , пивски квасец , л -карнитин, ксило - олигосахариди, рузмарин, куркума, овошја. Протеини 30%, Масти 16%, Влакна 3.5%. Вит . А 18000 IU/kg, Вит . Д3 1500 IU/kg, Вит . Е 150mg/kg, Вит. Ц 200mg/kg, Железо 150 mg/kg, Јод 1.5 mg/kg, Бакар 15 mg/kg, Манган 70 mg/kg, Цинк 180 mg/kg, Антиоксиданти

blgo image

Spectrum Adult Dog Derm 26

Spectrum Adult Dog Derm 26, Hypoallergenic (1 2kg) Специјално формулирана комплетна и избалансирана ултра -премиум храна, која ги задоволува нутритивните барања кај кучиња со сензитивна кожа и бујно крзно, на возраст од 10мес -8год. Формулата е засилена со Алое Вера, за да ја осигура здрава кожа и меко крзно. Состав: Дехидрирани рибји протеини, кафеав ориз, пилешки масти, пченка, сушен антарктички крил (4%), пченица, хидролизиран пилешки џигер, сурутка во прав, сол, брашно од рогач, Алое Вера , пивски квасец, олигосахариди, рузмарин, куркума, овошја. Протеини 26%, Масти 1 5%, Влакна 3.5% . Вит . А 18000 IU/kgВит . Д3 1500 IU/kg, Вит . Е 15 0mg/kg, Вит. Ц 200mg/kg, Железо 150 mg/kg, Јод 1.5 mg/kg, Бакар 15 mg/kg, Манган 70 mg/kg, Цинк 180 mg/kg

blgo image

Spectrum Adult Dog Sensitive 27

Spectrum Adult Dog Sensitive 27 3 kg / 12kg СПЕКТРУМ Мала раса чувствителна на возрасни кучиња е комплетна и избалансирана ултра-премиум храна за кучиња специјално формулирана за да ги задоволи хранливите потреби на малата раса возрасни кучиња. (тежина за возрасни инфериорен во однос на 10 кг) Концептот SQX во СПЕКТРУМ чувствителен на мала раса е зајакнат со извонредна палататибилност и јагнешки протеини за да се обезбеди внес на храна и да се стимулира апетитот кај немирни кучиња од мала раса. СОСТАВ: Дехидриран рибен протеин, кафеав ориз, пченка, пилешко масло, пченица, исушен антарктички крил (4%), хидролизиран пилешки црн дроб, пивски квасец, прав од сурутка, брашно од рогач, сол, алое вера, ксило-олигосахарид (400 ppm), rosmarinus sp. - куркума сп. - vitis sp. - цитрус сп. - eugenia sp. (300 стр / мин) Суров протеин 27%, витамин А (E672)18000 IU / kg, Сурова маст 14%, витамин Д3 (Е671)1500 IU / kg, Сурова пепел 8,5% витамин, Е (3A700) 150 mg / kg, Сурова целулоза (влакна) 5,5%, витамин Ц 200 mg / kg, Железо (Е1) 150 mg / kg ДОДАТОЦИ НА ХРАНА: Лод (Е2): 1,5 мг / кг, Бакар (Е4): 15 мг / кг, Манган (Е5): 70 мг / кг, Цинк (Е6): 180 мг / кг, Селен (Е8) 0 , 3 mg / kg конзерванс - антиоксиданс.