slider img
slider img
img
  • Миленичињата ни го дадоа своето апсолутно сè. Ние сме центарот на нивниот универзум. Ние сме во фокусот на нивната љубов, верба и доверба. Тоа е без сомнение најдобрата зделка што ја направил човекот.

Продукти

blgo image

Trendline Adult Dog Beef

Trendline Adult Dog Beef (15kg) Состав: пченица, пченка, преработени животински протеини, животинска маст, црвено месо, шеќерна репка, арома на црн дроб, сол, пивски квасец. Протеини 20%, Масти 9%, Влакна 8%, Пепел 4% Вит . А 15000 IU/kg, Вит . Д3 1000 IU/kg, Вит . Е 100mg/kg, Вит. Ц 100mg/kg

blgo image

Trendline Adult Dog Lamb & Rice

Trendline Adult Dog Lamb & Rice 1 kg / 15kg Состав: пченица, пченка, преработени животински протеини, животинска маст, црвено месо, шеќерна репка, арома на црн дроб, сушено јагнешко месо, оризова сол, пивски квасец. Протеини 20%, Масти 9%, Влакна 8%, Пепел 4% Вит . А 15000 IU/kg, Вит . Д3 1000 IU/kg, Вит . Е 10 0mg/kg, Вит. Ц 100mg/kg

blgo image

Trendline Adult Cat Chicken

Trendline Adult Cat Chicken (15kg) Состав: Преработени животински протеини, пилешко месо, пченица, пченка, животинска маст, пченкарен глутен, шеќерна репка, арома на црн дроб, ориз, сол, ленено семе, пивски квасец, таурин. Протеини 27%, Масти 10%, Влакна 2.5%, Пепел 8% Вит.А 15000 IU/kg, Вит.Д3 1000 IU/kg, Вит.Е 150mg/kg, Вит. Ц 120mg/kg, Таурин 1000 mg/kg

blgo image

Trendline Adult Cat Lamb&rice

Trendline Adult Cat Lamb&rice (15kg) Состав: Преработени животински протеини, јагнешко месо, пченица, пченка, животинска маст, пченкарен глутен, шеќерна репка, аром а на црн дроб, ориз, сол, ленено семе, пивски квасец, таурин. Протеини 2 7%, Масти 10 %, Влакна 2.5%, Пепел 8 % Вит . А 15000 IU/kg, Вит . Д3 1000 IU/kg, Вит . Е 1 5 0mg/kg, Вит. Ц 1 2 0mg/kg, Таурин 1000 mg/kg

blgo image

Trendline Adult Cat Multicolor

Trendline Adult Cat Multicolor (15kg) Состав: Преработени животински протеини, пченица, пченка, животинска маст, пченкарен глутен, бонкалит, шеќерна репка, аром а на црн дроб, арома на црн дроб, сол, ленено семе, пивски квасец, таурин. Протеини 2 7%, Масти 10 %, Влакна 2.5%, Пепел 8 % Вит . А 15000 IU/kg, Вит . Д3 1000 IU/kg, Вит . Е 1 5 0mg/kg, Вит. Ц 1 2 0mg/kg, Таурин 1000 mg/kg

blgo image

Trendline Salmon Adult Cat Food

Trendline Salmon Adult Cat Food Состав: Преработени животински протеини, пченица, пченка, животинско масло, Бонкалит, брашно од лосос, масло од лосос, пченка глутен, суво цвекло од репка, вкус на црн дроб, вкус на риба, сол, ленено семе, сув пивски квасец, таурин.Минерали: Калциум, фосфор, натриум, јод, цинк, бакар, хлорид на калиум, железо, селен.Витамини: Вит. А, Вит Д, Вит. Е, Вит. Ц, Вит Б1 - Б2 - Б3 (ниацин) - Б6 - Б12 - Б7 (биотин) - Б9 (фолна киселина), Вит. К, холин, калциум пантотенат.Суров протеин% 27, витамин А (E672)15000 IU / kg, Сурово масло 10% витамин, Д3 (Е671) 1000 IU / kg